Sergen Yalçın'dan Hakem Eleştirisi Geldi!

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor, sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi! Antalyaspor ve İstanbulspor 2-2 berabere kaldı. Sergen Yalçın maç hakkinda eleştiri yaptı! Hakemin tavrını da eleştirdi!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında kendilerini beklenmedik bir golün beklediğini, 3 puanı kağıt üzerine yazdıkları maçı beraberlikle bitirmenin talihsizlik olduğunu söyledi.

"OYUN HATALARINA YOL AÇMIŞ OLABİLİR"

Yalçın, 2-0 önde oldukları maçı kötü bir performansla berabere bitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını, savunma sorunlarını kabul ettiklerini ancak hakemlerin kararlarından memnun olmadıklarını belirtti.  Yalçın, özellikle maçın son dakikalarında yaşanan durum nedeniyle hakem kararlarıyla ilgili sıkıntı yaşadığını dile getirerek, tecrübesiz hakemlerin ligin dengesini bozduğunu iddia etti.

Antalyaspor başkan yardımcısı Deniz Ali Yeşil, son haftalarda hakem kararlarının takımlarını olumsuz etkilediğini iddia ederek, durumu kötü niyetli bir yaklaşım olarak gördüklerini söyledi. Yeşil, daha önceki maçlardaki benzer hatalardan sonra bu maçta da benzer bir durumla karşılaştıklarını belirterek, hakemlerin hatalarının artık sınırı aştığını ve bu konuda sessiz kalmadıklarını kaydetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor