Sergen Yalçın'dan hakem tepkisi büyük!

Sergen Yalçın'ın hakem tepkisi büyük oldu! Sergen Yalçın: "Masa başında bari yapmayın" diyerek, sitem etti. Antalyaspor teknik direktörü olan Sergen Yalçın'ın sözleri olay oldu! Eleştiri yapan Sergen Yalçın'ın sözleri..

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçın ardından konuştu.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, hakem olarak konuştu. Kararlarını eleştirdi.

İyi oynadıkları maçı kaybettiklerini kaydeden Sergen Yalçın, şunları söyledi: "Kaybetmek üzücü. Çünkü çok mücadele ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Plana sadık kalarak iyi bir oyun sergilediler. Biraz riskli bir oyundu. Anadolu takımı gibi oynamadık. Bazen böyle maçları kaybettiğinizde başka şeyler kazanabilirsiniz. Bir de bu açıdan bakalım. Güven kazandık. Soyunma odasında kimse kaybolmuş gibi görünmüyordu. Çünkü çok iyi oynadık. "Kendi takımımız açısından başarılı bir oyun olarak değerlendiriliyor" dedi.

"Masada böyle şeyler yapmayın."
Hakemin kararlarına tepki gösteren Yalçın, şunları söyledi: "Bu kadar emek, bu kadar mücadele .VAR hakemi ve sahadaki hakem tarafından. Ne yazık. Türk futbolu adına utanç verici bir durum. Masanın üzerinde yapmayın. Eğer VAR bu şekilde kullanılacaksa kesinlikle kullanmayın. En azından 'hakem hatalıydı' diyip yolumuza devam edebiliriz. Bu hata oluşmaz. Bu ofsayt çizgisini nasıl çizdiler? Anlayamadık. O kadar çok kavga ediyoruz ki, çok yazık! Galatasaray bizi yine de yenebilir. Böyle olmamalı. "Türk futbolu sağlıklı bir yere gitmiyor" dedi.

"Galatasaray tarihin en iyisi mi?" "Tarihin en iyi Galatasaray'ına karşı oynadığınızı mı düşünüyorsunuz?" Yalçın basın toplantısında gülümseyerek şunları söyledi: "Hayır, sanmıyorum. Bugün karşımızda öyle bir takım yoktu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme