Sergen Yalçın'dan önemli açıklama

Beşiktaş sezonun ilk yarısını lider kapattı. Son maçta Göztepe'yi ağırlayan siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazanılan maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazanılan Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Yalçın, kazanmanın önemli olduğunu ifade ederek “Zor olan bir ikinci yarı bizi bekliyor. Sıkışık bir fikstür var, kolay olmayacak” diye konuştu. Yalçın, ekonomik sıkıntılardan ve yabancı sayısının fazlalığından da bahsetti.

Yalçın şu ifadeleri kullandı:

“Sezona kötü başladık. Hazırlık yapamadan Avrupa maçları oynadık. Lige de hazır halde girmedik. Milli maç arası ve BAY geçtiğimiz sürede iyi çalışmalar yaptık. Takım bu dönemde değişim gösterdi. Oyunumuz ve birlik beraberliğimiz gelişti. Bugünkü maçta takımın yorgun olduğunu gördük. Bu maç rotasyonun önemini gösterdi. Geniş bir kadromuz var. Kazanmak çok önemliydi. Ligin ilk yarısını lider bitirmek bizim için mutluluk verici. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor. Sıkışık bir fikstür var, kolay olmayacak. Tüm oyuncularımızı hazır tutmak zorundayız. Oyuncularımız camia için savaşıyorlar, onlara saygı duymalıyız. Mümkün olursa santrafor transferi yapmak istiyoruz. Ekonomik sıkıntılar ve yabancı sayısının fazlalığı bazı şeyleri engelliyor. Gökhan ve Ljajic aramıza döndü, onlar bizim için yeni transfer gibi. İlk yarı oyun kontrolümüzdeydi. İlk yarıda şanssız bir şekilde gol yedik. Oyuncularım ikinci yarıda reaksiyon gösterdi. Golü erken bulabilseydik maçın seyri farklı olurdu.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
Sivasspor, Galatasaray Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho İle Anlaşmaya Vardı: Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!