Serhat Akın’a Silahlı Saldırı: 250 Bin TL’lik Talimatı kim verdi?

İstanbul Beykoz’da eski futbolcu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıda 3 mermi isabet ederken, saldırıya karışan şüpheliler yakalandı. Saldırının 250 bin TL karşılığında planlandığı belirlendi.

İstanbul Beykoz'da, A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırıyla ilgili yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Kavacık Mahallesi, Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta, sosyal medya üzerinden yayımlanan bir spor programından çıkarken hedef alınan Akın'a, toplamda 3 mermi isabet etti; 2’si sol, 1’i ise sağ ayak bölgesine denk geldi.

Olayın ardından, saldırıya karışan şüpheliler kısa sürede tespit edilip yakalandı. Yapılan soruşturmalar sonucunda, saldırının planlandığı yer ve verilen talimatlar da gün yüzüne çıktı. 250 bin TL karşılığında düzenlenen bu saldırının detayları, olayın arka planındaki karanlık bağlantılarını da ortaya koymaya başladı.

Serhat Akın’ın durumu ve bu saldırının nedenleri üzerine spekülasyonlar devam ederken, futbol camiası ve taraftarlar, eski oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Akın’ın sağlık durumu hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.