Seri katilden kan donduran itiraf! 42 ceset!

42 ceset! Seri katil itirafı! Kenya'da bir çöplükte kadın cesetlerinin bulunmasının peşinden gözaltına alınan seri katil eşinin de aralarında bulunduğu 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti. Öldürülen kadınların yaşlarının 18-30 yaş arasında olduğu ve hepsinin aynı şekilde öldürülmüş olduğu aktarıldı.

Kenya'nın başkenti Nairobi'deki eski bir atık ocağında bulunan kadın cesetlerini kazıp çıkaran bir adam tutuklandı.

Tutuklanan 33 yaşındaki Collins Jumaisi polis tarafından yapılan açıklamada, eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti.

Şu ana kadar 9 cesedin bulunduğu açıklansa da Soruşturma Dairesi Müdürü Amin Muhammed, Mukuru bölgesinde yaşayan bir seri katilin taş ocağında kadınları kandırıp esir aldığını, daha sonra da onları alıkoymaya devam ettiğini söyledi. onları taş ocağında. Muhammed'i öldürürken Jumaisi'nin karısını ilk olarak 2022'de öldürdüğünü ve en son 11 Temmuz'da öldürdüğünü söyledi.

Evinde bir pala ve bir çanta bulundu Polis, Jumaisi'nin evinde yapılan aramada çok sayıda cep telefonu, kimlik kartı, bıçak, lastik eldiven, kadın kıyafetleri, bantlar ve çok sayıda naylon torba bulunduğunu bildirdi.
Açıklamada, öldürülen kadınların yaşlarının 18 ile 30 arasında olduğu ve hepsinin aynı olduğu, bulunan cesetlerin kimliğinin tespiti için DNA testi yapılacağı belirtildi.

Collins Jumaisi'nin davası devam ediyor, yarın mahkemeye çıkacak.

Letonya, Belarus plakalı araçları yasakladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.