Serie A'nın eski yıldızı, otel odasında ölü bulundu

Eski Serie A yıldızı Andrea Capone, 43 yaşında hayatını kaybetti. Cagliari'deki bir otelde bulunan cesedinin, kazara düşme sonucu kafa travması nedeniyle olduğu bildiriliyor. Cagliari kulübü, Capone'yi profesyonellik ve tutkusuyla hatırlayarak büyük bir kayıp olarak nitelendirdi.

Eski Serie A yıldızı Andrea Capone, 43 yaşında hayatını kaybetti. Cagliari'deki beş yıldızlı bir otelde bulunan cesedinin, kazara düşme sonucu kafa travması nedeniyle olduğu öne sürülüyor. Cagliari kulübü, Capone'yi "her zaman profesyonelliği, adanmışlığı ve tutkusuyla tanınan bir çocuk" olarak anarak büyük bir kayıp olarak nitelendirdi. Futbol dünyası, bu trajik olayla derin bir üzüntü yaşıyor. Capone, Cagliari'nin altyapısında yetişmiş ve Vicenza, Treviso, Salernitana gibi kulüplerde de başarılı bir kariyer geçirmişti. Futbolseverler, onun yeteneklerini ve katkılarını asla unutmayacak.

ANDREA CAPONE KİMDİR?

Andrea Capone, 1980 yılında İtalya'nın Cagliari şehrinde doğdu. Futbol kariyerine Cagliari'nin altyapısında başladı ve 1998 yılında profesyonel olarak A takımda forma giymeye başladı. Cagliari'de geçirdiği süre zarfında genç yaşına rağmen önemli maçlarda görev aldı. Daha sonra, Vicenza, Treviso ve Salernitana gibi kulüplerde de oynayarak kariyerine devam etti. Orta saha oyuncusu olarak bilinen Capone, yetenekleri ve takıma sağladığı katkılarla tanınırdı. Futbolculuk kariyeri boyunca pek çok genç oyuncuya ilham kaynağı oldu. 2012 yılında aktif futbolculuk kariyerine son verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.