Series 5 : Her zaman açık ekranı ile dikkat çekiyor

Akıllı saat konusunda Series 4 ile devrim yaratan Apple, bu yıl karşımıza Series 5 ile çıktı. Çıktı çıkmasına ancak Series 5 maalesef ki bir önceki nesil

Akıllı saat pazarında uzun zamandır liderliğini elinde bulunduran Apple, Series 4 ile EKG özelliğini saate kazandırmıştı. Akıllı saat konusunda Series 4 ile devrim yaratan Apple, bu yıl karşımıza Series 5 ile çıktı. Çıktı çıkmasına ancak Series 5 maalesef ki bir önceki nesil gibi çok ses getirmeyecek gibi görünüyor.

Her zaman açık ekranı ile dikkat çekiyor: Series 5 . Bildiğiniz gibi Apple Watch’ta saati görmek için ya ekrana dokunmanız ya da bileğinizi kendinize doğru çevirmeniz gerekiyordu. Apple, bu durumu ortadan kaldırmak için her zaman açık ekran özelliğini Apple Watch’a kazandırıyor. Her zaman açık ekran aktif olduğunda kadran soluklaştırılıyor. Siz saate baktığınızda veya ekrana dokunduğunuzda kadranın parlaklığı artıyor.

Apple, GPS özelliğinin yanında bu modeline bir de Pusula ekliyor. 64 bit çift çekirdekli S5 işlemciden gücünü alan yeni modelde 32 GB dahili depolama birimi yer alıyor. Bu zamana kadar ki Apple Watch modellerinde depolamanın 16 GB olduğunu belirtelim.

Keenetic Extra DSL ile kablosuz internet deneyiminizi geliştirin

Gümüş, uzay grisi, altın, titanyum ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan Series5, 40 mm ve 44 mm boyutları ile geliyor. Bluetooth 5.0 ve Apple W3 bağlantısı sunan Series5, 399 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!
Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!