Serik’te Polis Memuruna Kanlı Saldırı! Saldırganlar Tutuklandı!

Antalya’nın Serik ilçesinde polis memuru Ali Ş., tamirciyle görüşmesinin ardından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının ardından kaçan iki şüpheli kısa sürede yakalandı. Yaralı memurun tedavisi sürüyor.

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda bir polis memuru av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheliler kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, olayın detaylarını ve yaralanan polis memurunun sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

SİLAHLI SALDIRI SANAYİ SİTESİNDE MEYDANA GELDİ

Serik Sanayi Sitesi'nde 19 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen olayda, polis memuru Ali Ş., tamir için iki ay önce teslim ettiği aracının durumu hakkında bilgi almak üzere G.K. isimli bir tamirci ile buluştu. Görüşmenin ardından sanayi sitesinde yürüyen polis memuruna, G.K. ve M.A.T. isimli şahıslar plakasız bir araçtan av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ali Ş. yaralandı.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI, SUÇ ALETİ ELE GEÇİRİLDİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, saldırının ardından kaçan G.K. ve M.A.T. isimli şüphelilerin, olayda kullandıkları plakasız araçla birlikte kısa sürede yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Suç aleti olan av tüfeği de ele geçirildi.

POLİS MEMURUNUN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Yaralı polis memuru Ali Ş.'nin hastanede tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun yakından takip edildiği kaydedildi. Emniyet yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.