Serkan Özbalta: "Bırakmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi!

Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Bandırmaspor maçı sonrasında net açıklamalar yaptı. "Bırakmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz" diyen teknik direktör kararlı görünüyor! Serkan Özbalta..

Çorum FK teknik direktörü Serkan Özbalta, Bandırmaspor maçı sonrası şunları söyledi: "Durmadan, pes etmeden yolumuza devam edeceğiz."

Trendyol 1. Ligin 25. haftasında Çorum FK, Bandırmaspor ile evinde golsüz berabere kaldı. Teknik Direktör Serkan Özbalta, maç sonrası basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçta konuşulacak hiçbir şeyin olmadığını, kibirli bir oyun oynandığını belirtti. Final potasında kaliteli bir takımla karşı karşıya geldiğini kaydeden Özbalta, şöyle konuştu: "Ciddiye aldığımız ve odaklandığımız, canlı bir maçtı. Hiçbir sonuç yoktu. Üzücü görünüyor ama bunu bu şekilde kabul etmelisin. İki penaltıyı değerlendiremedik. Bugün de öyle olmalı. Oyuncuların gerçekten insanüstü bir emeği ve emeği vardı. Tüm oyuncularımızı tebrik ederiz. Taraftar desteği çok iyiydi. Taraftarlar yaptığımız her harekette bizi alkışladılar. "Taraftarımıza galibiyet vermek istiyorduk ama olmadı" dedi.

Önümüzde 9 maçın kaldığını söyleyen Özbalta, şunları söyledi: "İlk hedefimiz ligde kalmaktı. Ciddi önlemler alındı. buna karşı harekete geçildi. Vazgeçmeden, vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Rekabet açısından ikinci yarılar, düşme potası ve play-off'lar nedeniyle zor. Buraya gelen insanlar futbol izlemek istiyor. Üretken bir takım olmak istiyoruz. Oyun felsefemizi sahaya yansıtmak istiyoruz. Bunu yapacak oyuncularımız ve destekleyecek taraftar kitlemiz var. Biz çalışıyoruz. Toplamda dokuz maç var. "Her maça odaklanıyoruz" dedi.

Kaçırılan penaltılarla ilgili kararı bekleyen Özbalta, şunları söyledi: "Tomaso ilk penaltıyı kullanacak oyuncu. Onun olmaması çok yazık. Thomas depresyondaydı. Bazen morali yükseltmek için bir oyuncunun serbest vuruş kullanmasına izin verirsiniz. Ama onu atmamalıydı. Nalepa olmasaydı başka bir oyuncu alabilirdi. "Bu konuda kararımı verdim" diye tamamladı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'taki Zaferi: Yunan Basketbolunda Devrim!
TFF Başkanı Büyükekşi: Türkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'na Umutsuz Bakmıyor
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Yıl Daha!