Sertaç Ortaç'ın annesi: 'Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum' dedi, ortalık karışt

Harbiye'de sahne alan Serdar Ortaç'ı dinlemeye gelen annesi Nesrin Ortaç, gazetecilerin sorusu üzerine, "Oğlumun evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter" açıklamasını yaptı. Serdar Ortaç ne diyecek?

Son dönemde sosyal ağlarda verdiği mesaj ve açıklamalarla gündeme gelen ünlü müzisyen Serdar Ortaç'a suç duyurusunda bulunuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı da Ortaç'ın sahneye alkollü geldiğini, sözleri unuttuğunu ve ayakta durmakta zorluk çektiğini iddia etti.

Serdar Ortaç, yaşadığı olaydan sonra pişmanlığını dile getirdi. "Her şeyimi kaybettim" diyen ünlü müzisyen, "Sağlığımı da kaybettim. Babam, ağabeyim ve gitaristim öldü. Ayrıldım. O en hafifidir. Yani kaybedecek hiçbir şeyim yok. Gazetenin ne dediği önemli değil. Yani evimin yanması umurumda olmazdı. Bir hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem haksız değilim orası kesin. "İçkiyi bıraktığımda ağrılarımın da geçeceğini düşünüyorum" dedi.

İçki ve sigarayı bırakan 54 yaşındaki Ortaç, dün konserini verirken şunları söyledi: "İçkiyi bırakacağım. 24 Haziran'da Harbiye açık hava konseri başlayacak."

Ortaç'ın arasında annesi Nesrin Ortaç da vardı.

Habertürk'ün haberine göre; Nesrin Ortaç, gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı: "Her konserde olduğu gibi şimdi de çok heyecanlıyım. Oğlum sigarayı ve içkiyi bıraktı.''

Nesrin Ortaç, "Serdar Ortaç'ın evlenip baba olmasını ister misiniz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Evlenip baba olmasını istemiyorum. İlişkileri olsun. Seyahat etsin. Eğlensin. Hayat için teşekkür ederim." Yeter ki sağlığı yerinde olsun."

Ayrıca oğlunun zor zamanlarda kendisine hiçbir şey söylemediğini söyleyen Nesrin Ortaç, şunları ekledi: "Serdar hiçbir şey söylemiyor."

Serdar Ortaç, 2014 yılında İrlandalı model Chloe ile evlendi. Loughnan ile evlendi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.