Servet Harcayarak Köpek Oldu! İlk Kez Kameralara Yakalandı!

Japonya'da yaşayan Toko-san, çocukluğundan beri içinde taşıdığı köpek olma arzusunu gerçekleştirmek için Border Collie kostümü yaptırdı. YouTube'da garip görüntüler paylaşıyor. Korkuları ve Gerginlikleri Toco, kostümüyle dışarı çıkmaktan "gergin" olduğunu ve "korktuğunu" kabul ediyor..

Japonya'da yaşayan Toko-san adlı bir adam, olağanüstü bir tutkuya sahip. Çocukluğundan beri içinde taşıdığı en büyük hayal olan "köpek olma" arzusunu gerçekleştirmek için adım attı. Toko-san, yaklaşık 2 milyon Japon Yeni (yaklaşık 378 bin TL) harcayarak Border Collie cinsi bir köpek benzeri kostüm yaptırdı.

YouTube'da İlgi Çekici Görüntüler Köpek haline bürünen Toko, Toco adını kullanarak YouTube kanalında 32.000'den fazla aboneye sahip. Kanalında, çimlerde oynarken, yuvarlanırken ve oyunlar oynarken görüntüler paylaşıyor. Ancak gerçekliğin bozulmaması için aşırı hareket etmemeye dikkat ediyor.

Hayalini Gerçekleştirmenin Mutluluğu Toko-san, çılgınca davranışıyla ilgili konuşurken, alışılmadık kostümünün "hayvan olma" hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olduğunu belirtiyor. İlk kez bir köpek olarak halka açık bir şekilde dışarı çıktığı videoyu da hesabına yükledi. Videoda, köpek kostümüyle insanlar arasında dolaşırken izleyicilerin ilgisini çekti.

Çocukluktan Beriki Hayali Toko, çocukluğundan beri "hayvan olma konusunda belirsiz bir hayali olduğunu" itiraf ediyor. İnsanlarla boyut farkının az olmasından dolayı Collie cinsini tercih ettiğini açıklıyor. Küçükken yazdığı ilköğretim mezuniyet kitabına köpek olup dışarıda yürümek istediğini yazdığını hatırlıyor.

Korkuları ve Gerginlikleri Toco, kostümüyle dışarı çıkmaktan "gergin" olduğunu ve "korktuğunu" kabul ediyor. Ancak hayalini gerçekleştirmenin mutluluğuyla bu zorluğu aşmaya çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Biden açıkladı: "İsrail, Refah'a geniş çaplı saldırı başlatırsa silah göndermeyi durduracağız"
Kuzey Makedonya'nın yeni cumhurbaşkanı seçildi
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'in Sırbistan Ziyareti: Stratejik İş Birliği ve Ortak Gelecek Vurgusu
Otomotiv Endüstrisinde Rekabet Kızışıyor: Tesla'nın İşten Çıkarması ve GM'nin Yetenek Avı
Dünyanın Zenginlik Lideri: New York City! Rapora Göre ABD ve Singapur Öne Çıkıyor