SESOB'un Açıkladığı Fiyatlarla Sakarya, Ramazan Ayına Lezzet Dolu Bir Hazırlık Yapıyor

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), 2024 Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. Yeni fiyatlandırma planı, farklı gramaj ve boyutlarda pide seçenekleri sunarak tüketicilere çeşitlilik sağlıyor.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB), şubat ayı yönetim kurulu toplantısında, Ramazan ayına sayılı günler kala merakla beklenen Ramazan pidesi fiyatlarını belirledi. Geçtiğimiz senenin fiyatlarıyla kıyaslandığında, 2023 senesinde Sakarya'da 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 10 TL olarak belirlenmişti. Ancak, 2024 senesinde yeni fiyatlandırma planı kapsamında, farklı boyutlarda pide seçenekleri de sunulacak.

2024 RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI

330 GRAM NORMAL BOY PİDE: 20 TL 500 GRAM ORTA BOY PİDE: 30 TL 670 GRAM BÜYÜK BOY PİDE: 40 TL

Bu yeni fiyatlandırma planıyla birlikte, Sakarya'da Ramazan pidesi almak isteyenler çeşitli gramajlarda ve boyutlarda pide seçeneklerine sahip olacaklar. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, pide fiyatlarını belirlerken hem esnafın maliyetlerini göz önünde bulundurmayı hem de tüketicilerin bütçelerini düşünerek dengeli bir fiyat politikası izlemeyi hedefliyor.

Ramazan pidesi, Türkiye'de geleneksel olarak iftar sofralarının vazgeçilmez bir lezzeti olma özelliğini taşıyor. Yılın belirli dönemlerinde özel olarak üretilen ve özellikle Ramazan ayında yoğun ilgi gören bu lezzet, hem esnaf hem de tüketiciler arasında önemli bir kültürel ve ticari unsura dönüşmüş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor