Sessiz Sedasız Evlenen Gonca Vuslateri'nin Düğünü Olacak!

Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne yaşam veren Gonca Vuslateri evleniyor! Nikah kıyan oyuncu sır gibi sakladığı sevgilisi ile düğün yapacak! 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan da sevenleri ile paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi..

 

Sekiz aylık hamile olan Gonca Vuslateri, aylarca yüzünü sakladığı erkek arkadaşı Ankara memuru Levent Bey ile sessizce evlendi. Vuslater'in ani düğünü gazetenin gündemine bomba gibi düştü.

Olmaz'dan Uğur Kotan Söylemezsem düğün tarihini açıklarken, düğünle ilgili detaylara da yer verdi. "Düğün mü?" Vuslater'dan mı? soruya; O da şu cevabı verdi: "Bebeğime ben bakayım, eylül ve ekimde hep birlikte bir bebeğimiz olacak. Yakın zamanda balayı planlamadığını açıklayan Vuslateri, düğün yapacak.

Beşiktaş'ta bir evlendirme dairesinde nikah töreni gerçekleşti. Vuslateri, sevgilisiyle ilk fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı..

Ünlü isim doğum öncesi nikah masasına oturdu.  Nikahından sonra eşiyle ilk fotoğrafını paylaşan Vuslateri, paylaşımına şu notu yazdı:

"Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim.. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik.

Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu... En çok kadınların, sakın karıştırılmasın kadınların linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu.

Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz."

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Onur Apaydın'dan Çarpıcı İtiraf: Etkin Pişmanlık Dilekçesi ve Bahar-Nihal Candan İddiaları
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"
Meteoroloji Kars’ı uyardı: Toz taşınımı geliyor