Sette kaza geçirdi! Sinan Albayrak son durumunu kendisi açıkladı! Sinan Albayrak Nasıl?

'Fetihler Sultanı' dizisinin oyuncusu Sinan Albayrak, sette kaza geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Albayrak açıklamalar yaptı! Yeni yayınlanacak olan dizinin oyuncusu, sette at çarpması sonucu ağır yaralandı!

TRT 1 ve 'Fetih Sultanı' izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide Zağanos Pasan'ı canlandıran ünlü oyuncu Sinan Albayrak, sette at çarpması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Albayrak, hastane odasında çektiği videoda şunları söyledi: "Herkese merhaba, küçük bir kaza geçirdim. Atımla farklı yönlere gitmeye karar verdik. Haberlerde biraz daha abartı vardı. Bilinç kaybı yaşandı. Bir anlığına ama iyiyim, küçük yaralarımız var ve bunlar kısa sürede iyileşiyor. Arayan, soran arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. "Sorun değil, endişelenmeyin" dedi.


Ülkesine dönen ünlü oyuncu, çektiği ev videosuyla son durumunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim biraz uyuyacağını açıklayarak, kendisini arayıp soran herkese teşekkür etti.

Sinan Albayrak "Eve geldim, operasyon iyi geçti. Tedavi sürecindeyim. Bir süre yürümeyeceğim. Ne yazık ki dizi kısa kesildi ama birkaç hafta sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Omurgam, kollarım ve çenem kırıldı. Bu yüzden fazla konuşamıyorum" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar