Sevenlerine kötü haber geldi! Ünlü dizide sürpriz ayrılık gerçekleşti

"Ben Bu Cihana Sığmazam" adlı dizinin ikinci sezonu şu ana kadar 72 bölüm yayınlandı ve şimdilik sezonun sona ermesi planlanıyor. Oyuncu Ragıp Savaş, Atakan karakterine veda etmek için önümüzdeki bölümde projeden ayrılacak.

Atv'nin popüler dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam", ikinci sezonunda da Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Diziyi yöneten Mustafa Şevki Doğan ve yazan Gökhan Horzum'un imzasını taşıyan yeni bölümde ise bir ayrılık yaşanacak.

RAGIP SAVAŞ, PROJEDEN AYRILACAĞINI AÇIKLADI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre, uzun süredir "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinde Atakan karakterine hayat veren oyuncu Ragıp Savaş, projeden ayrılma kararı almış bulunuyor. Bu ayrılık, izleyiciler tarafından dikkatle takip edilen dizinin önemli bir karakterinin diziden ayrılmasıyla ilgili spekülasyonlara yol açmış durumda. Ragıp Savaş'ın diziden ayrılma kararı, izleyiciler arasında büyük bir merakla karşılanıyor ve dizinin ilerleyen bölümlerinde nasıl bir yöne evrileceği konusunda da çeşitli tahminler ortaya atılıyor.

Eğer önemli bir değişiklik olmazsa, "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin 72. bölümü 11 Haziran'da yayınlanacak ve sona erecek. Ancak, şu anda bu tarihin sezon finali mi yoksa dizinin finali mi olacağına dair kesin bir karar alınmamış durumda.

İZLENME ORANLARI DÜŞMÜŞTÜ

"Bahar" dizisinin ekranlara gelmesiyle birlikte "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın izlenme oranlarında bir düşüş yaşandı, bu da diğer birçok diziye benzer bir durumu işaret ediyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Emeklilere peş peşe müjde! SGK duyurdu: 6 ay boyunca ücretsiz hizmet verilecek!
Ajda Pekkan, Sezen Aksu'nun Sahneye Veda Kararını Değerlendirdi: 'Tansiyonum Yükseliyor!'
Türkiye'yi Bir Hafta Boyunca Etkisi Altına Alacak Çöl Tozu Uyarısı
Dikkat! E-Devlet'te Birikmiş Paranız Olabilir! Hemen Kontrol Edin!
Ünlü Türkücü Meğer Fabrikatörmüş: Mardin'de Üretip Kilosunu 14.000 Euro'ya Satıyor!