Sevgililer Günü'nde partnerinizi özel hissettirecek öneri! Bu çiçeğin şans getirdiğine inanılıyor

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, çiçekçilerde hareketlilik başladı. Romantik çiftler, sevdiklerine duygularını ifade etmek için kırmızı gülden sonra en çok tercih ettikleri çiçekleri almak için çiçekçilere yöneliyor.

Çiçekçilerde, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde hareketli günler yaşıyor. Özel günlerde sevdiklerine armağan almak isteyenlerin ilk tercihi olan çiçekler, bu dönemde talep patlaması yaşıyor.

KIRMIZI GÜL VE MAVİ ORKİDE FAVORİ TERCİHLER ARASINDA

Çiçekçi esnafı, bu yılın en popüler tercihlerinin kırmızı gül ve mavi orkide olduğunu belirtiyor. Sevgililer, eşlerine veya sevdiklerine duygularını ifade etmek için bu romantik çiçekleri tercih ediyorlar.

FİYATLAR YÜKSEK, ANCAK ANLAM DEĞERİ BÜYÜK

Kırmızı gül fiyatlarının tanesi 100 lira olduğu ve buket halinde alındığında ortalama fiyatının 700 lira civarında olduğu bildiriliyor. Diğer yandan, şans getirdiğine inanılan mavi orkide ve çeşitlerinin fiyatı bin liraya kadar çıkabiliyor. Ancak bu yüksek fiyatlar, sevgililerin duygularını ifade etmek için göze aldıkları anlam değerini yansıtıyor.

Çiçekçiler, Sevgililer Günü için bir hafta öncesinden sipariş almaya başlıyorlar ve talebin gün geçtikçe arttığını belirtiyorlar. Sevgililer, önceden planlayarak sevdiklerine unutulmaz bir sürpriz yapmak için çiçeklerini önceden sipariş ediyorlar.

MAVİ ORKİDELER BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR: ŞANS GETİRDİĞİNE İNANILIYOR

içekçiler, özellikle mavi orkide ve diğer orkide çeşitlerinin ilgi gördüğünü belirtiyorlar. Bu çiçeklerin sadece estetik güzellikleriyle değil, aynı zamanda şans getirdiklerine inanılmalarıyla da tercih edildiği vurgulanıyor.

14 Şubat Sevgililer Günü, çiçeklerin en yoğun satıldığı günlerden biri olmaya devam ediyor. Sevgililer, bu özel günü aşk dolu çiçeklerle taçlandırarak sevdiklerine unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.