Sevgilisini öldüren futbolcuya müebbet hapis cezası

Sancataldese takımında oynayan 28 yaşındaki Giovanni Padovani eski kız arkadaşı Alessandra Matteuzzi'yi evinin önünde öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Alessandra'nın kız kardeşi Stefania, telefonda konuştukları sırada Padovani'nin kardeşini döverken seslerini duyduğunu söyledi.

 

Sancataldese takımında oynayan 28 yaşındaki Giovanni Padovani, eski kız arkadaşı Alessandra Matteuzzi'yi evinin önünde öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

Alessandra'nın kız kardeşi Stefania, telefonda konuştukları sırada Padovani'nin önce bir çekiç ve yumruklarla, ardından bir beyzbol sopasıyla ve en sonunda sokaktan söktüğü bir bank ile Alessandra'yı döverken seslerini duyduğunu ifade etti.

KIZ KARDEŞİNDEN AÇIKLAMA

Daha önce yerel bir televizyon kanalına konuşan Stefania, "Telefonda konuşuyorduk. Arabasından indi ve ‘Hayır Giovanni, hayır, sana yalvarıyorum’ diye bağırmaya başladı. Telefonun diğer ucundaydım. Hemen polisi aradım," dedi.

Alessandra'nın ağır yaralar aldıktan sonra hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. İkilinin yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu ancak Alessandra'nın Bologna'da yaşarken, Padovani'nin Sicilya'da çalıştığı için zamanlarının çoğunu ayrı geçirdikleri belirtildi. Stefania, çiftin 2022 yılının Ocak ayında Bologna'daki evde kavga ettiklerini ve kavgada tabakların ve lambanın kırıldığını iddia etti.

 

Ayrıldıktan sonra, Padovani'nin sürekli telefon aramaları ve mesajlar göndererek taciz ettiği için Alessandra'nın polise başvurduğu belirtildi. Alessandra'nın komşuları, Padovani'nin aracına saldırdığını ve balkonuna tırmanmaya çalıştığını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı