Sevilay Yılman: Aşı karşıtlarına bu müsamaha neden?

"O miting benim bütün ayarlarımı bozdu. İnanamadım gözlerime! 4 saatlik otobüs yolculuğunu bir maske yüzünden kendisine zehir eden bir yurttaş olarak isyan ettim.

Gazeteci Sevilay Yılman, İstanbul Maltepe'de aşı karşıtlarının yaptığı mitingi değerlendirdiği yazısında, "O miting benim bütün ayarlarımı bozdu. İnanamadım gözlerime! 4 saatlik otobüs yolculuğunu bir maske yüzünden kendisine zehir eden bir yurttaş olarak isyan ettim. Pandemi ile mücadelede kurallara uyulsun diye vatandaşa her daim tembihte bulunan iradenin öyle bir mitinge nasıl izin verdiğini hala aklım almıyor. Hadi verildi. Peki maskesiz, mesafesiz bilime kafa tutuşlarına neden göz yumuldu?

O kuralları bizlere ezberleten yetkililer, o kuralların tamamının yerle bir edildiği mitingdeki o kayıtsızlığa, cehalete, vicdansızlığa neden göz yumdu?" ifadelerini kullandı.

Karantina günlerinde sokakta maskesiz gezenlere yazılan cezalara işaret eden Yılman, "Aşı karşıtlarına neden böyle bir müsamaha gösterildi? Nedir tam olarak olay?" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım