Sevilla kalecisine saldıran taraftara benzeri görülmemiş ceza

PSV kulübü, sahaya girip Sevilla kalecisi Dmitrovic'e hücum eden taraftarını 40 yıl süresince statlardan men etti. Kadıköy'deki Sevilla-F.Bahçe maçında da Dmitrovic'e yabancı madde yağmış ve uzun süre yerden kalkamamıştı.

Hollanda ekibi PSV Eindhoven, UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla ile sahasında oynadığı maçta kaleci Marko Dmitrovic'e hücum eden taraftara ceza verdi. PSV, genç taraftarını 40 yıl süresince statlardan men etti. Saldırganın, 2 yıl süresince PSV Philips Stadı'nın çevresine de alınmayacağı açıklandı.

DMITROVIC KARŞILIK VERDİ

Sevilla, 3-0 kazandıkları ilk maçtan sonrasında deplasmanda 2-0 kaybetmelerine karşın tur atlamıştı. Sahaya giren yandaş kaleci Dmitrovic'e saldırıp yumruk atmıştı. Saldırgan taraftarı yere seren kaleci de karşılık vermişti.

"KENDİMİ SAVUNMAK ZORUNDAYIM"

Dmitrovic yaşanmış olan vakayla ilgili, "Bana vurdu, kendimi korumak için çaba sarfetmek zorundaydım. Hayatımda asla kavga etmedim diyebilirim, fakat ben de ona vurmak istedim. Kendimi iyi mi savunacağımı biliyorum" açıklamasını yapmıştı.

KADIKÖY'DE KAFASI BANTLANDI

Bir sonraki turda Fenerbahçe ile eşleşen Sevilla'da kaleci Dmitrovic, bu kez Kadıköy'de sorun yaşadı. Dmitrovic, başına isabet eden bozuk para sebebiyle 10 dakika tedavi görmüştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!