"Sevişme Sahnelerinde Zorlandık" Demişlerdi! Hasan Can Kaya Filmin Gişesinden Memnun

"Çok Aşk" filminde Büşra Pekin ile birlikte başrolü paylaşan Hasan Can Kaya, Bebek'te görüntülendi. Büşra Pekin'in "Sevişme sahnelerinde zorlandık" itirafının gündeme gelmesinin ardından filmle ilgili konuşan komedyen, yapılan itirafın aksine filmin başarısından oldukça memnun olduğunu ifade etti.

Hasan Can Kaya, yazıp başrolünü Büşra Pekin ile paylaştığı ilk sinema filmi olan "Çok Aşk"ın gişe başarısından oldukça memnun.

Filmle ilgili Büşra Pekin'in "Sevişme sahnelerinde zorlandık" açıklamasıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya, yapıma dair konuşurken, “Film, beklentilerimizi karşıladı. İlk film için oldukça başarılı. Birçok gişe filmi sıkıntılı bir dönemden geçerken, filmimiz oldukça kârlı bir şekilde kapanmayı başardı. Elbette ki hedefim, her yeni filmle daha fazla gişe yapabilmek” ifadelerini kullandı.

"SEVİŞME SAHNELERİNDE ZORLANDIK"

Hasan Can Kaya, Milliyet'te yer alan habere göre; “Gösterilerinizdeki başarı beyazperde salonlarına yansıdı mı?” sorusuna “İkisi farklı alanlar. Birinde 4 senedir kapalı gişeyiz. 7 saatte tüm biletler bitiyor. Fakat beyazperde bambaşka. Şu anda pandemi vs beyazperde sektörü çok kötü durumda. Dolayısıyla ona rağmen çok iyi bir gişe yaptık. Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım. Mesela bir sürü pahalı film battı. Biz kârla bitirdik. Bu benim ilk filmim olmasına rağmen” yanıtını verdi.

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Magazin Haberleri

Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu
Cihangir Ceyhan: Dilber rolünü Hazar'dan başkası oynayamazdı
Evinde uyuşturucu bulunmuştu: Şarkıcı Kalben’i arkadaşı ele vermiş! Önce şantaj sonra ihbar
Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu