Sevişme sahneleriyle ilgili yıllar sonra gelen itiraf! Robert Redford ile Barbra Streisand Bulunduğumuz Yol�

The Way We Were (Bulunduğumuz Yol) adlı filmde birlikte rol alan Robert Redford ile Barbra Streisand'in sevişme sahnelerinin perde arkası ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun, kendini Streisand'den 'korumak' için iki çift iç çamaşırı giydiği ortaya çıktı.

Robert Redford'ın, 1973 yapımı 'The Way We Were' (Bulunduğumuz Yol) adlı filmdeki partneri Barbra Streisand ile sevişme sahnelerinde; ona aşık olduğu iddia edilen aktristen 'kendini korumak' için iki çift iç çamaşırı giydiği ortaya çıktı.

Yazar Robert Hofler, 'The Way They Were' adlı kitabında şu anda 86 yaşında olan olan Redford'ın, 80 yaşında olan Streisand ile çalışmak konusunda isteksiz olduğunu ifade etti. Kitap, Streisand'e En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandıran Romantik filmin işkence dolu yapım öncesi, çekimleri ve yapım sonrasının ayrıntılarını da ortaya koyuyor.

Filmin yönetmeni Sydney Pollack'a göre; oyuncular akşam yemeği için biraraya geldiklerinde, Streisand rol arkadaşına hemen 'aşık oldu' ve daha çekimler başlamadan önce Redford'a vuruldu.

Streisand, ilk cinsellik içeren sahnelerini heyecanla bekliyordu ve kitapta adı geçen oyunculardan birine göre, daha önce yer aldığı yapımlardaki rol arkadaşlarıyla birçok kez birliktelik yaşamıştı.

Ancak Redford başlangıçta 'ciddi bir aktris' olarak görmediği, kendisine aşık olan bir kadınla bu sahneleri çekmek istemedi ve mutlu bir evliliği olan, dört çocuk babası bir adam olduğu için kendini korumaya çalıştı ve çift kat iç çamaşırı giyerek kendini sağllakin aldı.

Bu arada Streisand ise Redford'un fiziksel güzelliği karşısında 'büyülenmiş' bir durumdaydı ve umutsuzca onunla sevgili olmak istiyordu. Ancak yakışıklı aktör, güzel oyuncunun bu duygularını karşılıksız bırakmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı