Şevval Şahin'in Çarpıcı Tarzı: Zebra Desenli Kazak ve Deri Etek Pozlarıyla Olay Yarattı!

Ünlü model Şevval Şahin, cesur tarzıyla dikkat çekiyor! Zebra desenli kazak ve deri mini etek kombiniyle olay yaratan Şahin, sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Ayrıca, son ilişki ayrılışı ve hayranların övgü dolu yorumlarıyla adından söz ettiriyor.

Her açıklamasıyla gündem olan Şevval Şahin cesur tarzından taviz vermiyor. 24 yaşındaki ünlü model özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa süper mini deri eteğiyle poz verdi.

Zebra desenli bir kazak giyen Şevval Şahin deri mini eteğiyle dikkat çekti. Ünlü ismin Zebra emojisiyle paylaştığı bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şahin'e; 'Çok güzelsin', 'Bu nasıl bir güzellik', 'En güzel kadın', 'Çok tatlı ve naif görünüyorsun' gibi yorumlar yapıldı.

Daha önce yaşadığı fırtınalı ilişkileriyle de epey konuşulan Şevval Şahin son olarak İş İnsanı Murat Kazancıoğlu ile olan birlikteliğini sonlandırdı.

Şevval Şahin, Miss Turkey 2018 birincisi olarak tanındı. İngiltere'de doğup büyüyen Türk asıllı güzel Londra'da moda eğitimi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak