Şevval Sam’ın 29 Ekim Konseri: Gerçek Rakamlar Açıklandı!

Şevval Sam’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Konak Belediyesi’nde vereceği konser için 5 milyon 300 bin TL alacağı iddiaları, sanatçının ajansı tarafından yalanlandı.

Konak Belediyesi'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Şevval Sam’a 5 milyon 300 bin TL ödeme yapacağına dair iddialar, sosyal medyada hızla yayılarak büyük yankı uyandırdı. Bu iddiaların ardından Şevval Sam'ın ajansından resmi bir açıklama yapıldı. Ajans, sosyal medyada dolaşan belgenin standart bir teklif belgesi olduğunu ve bahsedilen rakamın yalnızca organizasyonun toplam bütçesini kapsadığını belirtti.

Ajans tarafından yapılan açıklamada, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan Şevval Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge standart teklif belgesidir. Bu belge bir fatura veya ödeme belgesi değildir ve söz konusu rakam, total bir organizasyon bütçesini içerir" denildi. Açıklamada ayrıca, bu bütçenin içinde ses, ışık, sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör, reji ve sanatçı kaşesinin dahil olduğu tüm prodüksiyon giderlerinin yer aldığı vurgulandı.

Ajans, bu tür bilgi kirliliği yaratacak haberlere karşı kamuoyunun dikkatli ve duyarlı olmasını isteyerek, politik amaçlarla gerçeklerin çarpıtıldığına dikkat çekti. Şevval Sam’ın Konak Belediyesi’ndeki konserinin kutlamalara önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.