Seyahat düşkünleri için müjde: THY'den %25 indirim kampanyası başladı!

THY'nin son duyurusuyla 65 yaş üstü yolcular için özel bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, 16 Nisan'a kadar alınacak biletler ile 8-16 Nisan arasındaki yurt içi uçuşlarda %25 indirim sunulacak.

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolcularını sevindirecek bir indirim kampanyası başlatıyor. 16 Nisan'a kadar alacakları biletlerle 8-16 Nisan tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlarda %25 indirimden yararlanabilecekler.

NASIL FAYDALANILACAK?

65 yaş üstü yolcuların bu indirimden faydalanabilmeleri için yapmaları gerekenler oldukça basit. THY'nin web sitesi veya mobil uygulamasını kullanarak biletlerini alırken, "65 yaş üstü" seçeneğini işaretlemeleri ve ardından vatandaşlık numaralarını girmeleri yeterli olacak. Sistem otomatik olarak indirimi uygulayacak ve yolcular biletlerini indirimli fiyata satın alabilecekler.

AVANTAJLARI NELER?

Bu kampanya, 65 yaş üstü yolcuların seyahatlerini daha ekonomik hale getirerek, daha fazla seyahat etmelerine ve sevdikleriyle vakit geçirmelerine olanak tanıyacak. Ayrıca, ülkenin çeşitli bölgelerini keşfetmelerine ve yeni deneyimler yaşamalarına da katkı sağlayacak.

DETAYLAR VE GEÇERLİLİK SÜRESİ

Kampanya kapsamında, 8 Nisan'dan 16 Nisan'a kadar gerçekleştirilecek tüm yurt içi uçuşlarda indirim geçerli olacak. Economy ve Business Class kabin sınıflarında sunulan bu avantajdan, F ücret sınıfı hariç tüm ücret sınıflarında yararlanılabilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri

Emekli zammında hesapları değiştirecek ayrıntı
Zam yağmuru devam ediyor: Biraya dev zam yolda
Beşiktaş ile Galatasaray'ın eski sponsoru tam 563 milyon borç ile iflas etti
Almanya'da iflas krizi: Nisanda Almanya'da iflas başvuruları yüzde 28,5 arttı
Çikolata krizi sona eriyor: Kakao fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanıyor!