Şeyma Subaşı Bahreyn'de ünlü veliaht prensin partisine katıldı!

Formula 1 2024 sezonu, Bahreyn'de başladı ve ünlü isimlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Bu etkinliklere katılanlardan biri de Şeyma Subaşı oldu. Subaşı, gündüz yarışları izledikten sonra akşam saatlerinde veliaht prensin düzenlediği partiye katıldı.

Gerek paylaşımları gerek özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı yerinde durmuyor. Şeyma Subaşı İstanbul'a geldikten kısa süre sonra soluğu Bahreyn'de aldı.

Formula 1'in 2024 sezonu, Bahreyn'de başladı ve Şeyma Subaşı da yarışları izlemek için Bahreyn'de bulunuyordu. Ancak Subaşı, aynı zamanda veliaht prensin düzenlediği bir partiye de katıldı. Dekolteli tarzıyla dikkat çeken Subaşı, gecede telefonla görüntü almanın yasak olduğunu öğrenince takipçilerine tuvalette dans ederek şov yaparak partiden anlık görüntüler sundu. Şeyma Subaşı, İstanbul'dan kısa bir süre sonra Bahreyn'e gitmişti. Formula 1 gibi büyük bir motorsporları organizasyonu için Bahreyn'e giden Subaşı, akşam da veliaht prensin partisine katıldı.

SUBAŞI DAVETLİLER ARASINDAYDI

Ancak gecede görüntü almanın yasak olmasıyla, Subaşı tuvalette dans ederek takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı. Bu durum, Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada yeniden gündem olmasına neden oldu. Suudi Arabistan, "Vizyon 2030" projesiyle ülkenin modernleşmesine yönelik çabalarıyla dikkat çekmişti ve bu süreçte veliaht prens Salman birçok fenomeni ülkeye davet etmişti. Şeyma Subaşı da bu davet edilenler arasındaydı.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması
Arayışa başladı: Merve Boluğur yatırımını bakın nereye yapacak
Kalbine stent takılan Nebahat Çehre'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama
Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu