Şeyma Subaşı giydiğiyle takipçilerinden tam not aldı

Sık sık Miami’ye tatile giden Şeyma Subaşı, sevdiği karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. Sosyal medya fenomenin hemen hemen her hali, gündemde yankı uyandırırken tatil fotoğrafları da kışı yaza çeviriyor.

Geçtiğimiz gün Instagram hesabında yeni bir paylaşım yapan Şeyma Subaşı’nın leoparlı bikinisi takipçilerinin dikkatinden kaçmazken, kusursuz güzelliği de milyonları kendisine adeta büyüledi. O fotoğrafa anında milyonlarca beğeni geldi.

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü fenomen Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda bir sevgilisi olduğunu söylemiş fakat adını ve resmini kimseyle paylaşmamıştı. Ünlü isim herhalde bu durumdan sıkılmış olacak ki daha sonra Subaşı’nın ünlü bir iş adamı olan Mohammed Al Saloussi ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Söz konusu olay bir kenara, Şeyma Subaşı’nın en son paylaşımı tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hemen hemen her paylaşımıyla sosyal medya gündeminde yankı uyandıran Şeyma Subaşı, yeni bir paylaşım yaparak gündemde en uzun yer alan isimler arasına girdi. Ünlü fenomenin bikinili paylaşımı neredeyse dudakları uçuklattı. Milyonlarca kişi Subaşı’nın fotoğrafına ardı arkası kesilmeyen beğeni ve yorum gönderdi.

Giydiği bikinisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı, gündemde adeta deprem etkisi yarattı. Milyonlarca kişi ünlü ismin paylaşımına, “İddia ve güzelliğin bütünleşmiş halisin!”, “Kusursuzsun…” yorumları geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!