Sezgin Tanrıkulu: Profiline Atatürk resmi koymuş, AKP'li troller...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletveli Sezgin Tanrıkulu sosyal medyada kendisine yöneltilene eleştirileri yanıtladı. Demokrathaber'den Gökhan Soylu'ya verdiği söyleşide kendisine yapılan eleştirilere değinen Tanrıkulu, Bir...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletveli Sezgin Tanrıkulu sosyal medyada kendisine yöneltilene eleştirileri yanıtladı. Demokrathaber'den Gökhan Soylu'ya verdiği söyleşide kendisine yapılan eleştirilere değinen Tanrıkulu, Bir çok hakarete maruz kalıyorum. Araştırdım bunları yapanlar, profil resmine Atatürk, Türk bayrağı koymuş AKP'li troller' dedi.

Söyleşinin ilgili kısmı şu şekilde;  

Sosyal medyada yazdığınız tweetler genel itibari ile CHP’li bazı hesaplarca eleştiriliyor, hatta bazen ayarı kaçırıp küfür edenler bile oluyor. Bunu neye bağlıyorsunuz?

Evet ben birçok hakaret ve küfre maruz kalıyorum ve yazdıklarımın içeriğine dönük de bir şey yok aslında. Dilime de dikkat ederek yazıyorum, neticede ben bir siyasetçiyim. Ama araştırdım bu ağır küfürleri ve hakaretleri yapan insanlar kimlerdir diye, profiline Atatürk resmi koymuşlar, Türk bayrağı koymuşlar, çoğu AKP’li troller. Yüzde 80-90’ı Ak troll. Bunların 5000 kişilik bir ekibi var, CHP’li, MHP’li, HDP’li gibi görünen birçok hesap açmışlar ve bir algı oluşturmaya, kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar. O gördüğünüz profillere inanmayın, onlar troll ve troliçedir. Zaten geçtiğimiz günlerde AKP’nin kurucusu olan siyasetçiler de bunlardan nasıl muzdarip olduklarını kendileri anlattı. 

Kendileri bile nefret ediyor kendi elemanlarından..

Tabi tabii, troll troliçe kavramlarını literatüre katan da onlar oldu zaten (gülüyor). Mesela, Sezgin Tanrıkulu’ndan sorumlu 100’lerce troll vardır, aralarında paylaşıyorlar, Tanrıkulu bir şey yazdığı an hemen küfür ediyor, hemen hakaret ediyorlar. Öyle çalışıyor bunlar. Ama bilsinler ki ben bunların küfürlerini kaydediyorum. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı