Sezonun en bomba transferi Galatasaray'dan geliyor: 31 milyon euroluk futbolcu ile anlaşıldı!

Bakambu'nun Real Betis'e transfer olmasının ardından gol yollarını güçlendirme kararı alan Sarı - Kırmızılılar transfer bombasını patlattı. Aslan, 31 milyon euroluk golcü futbolcu ile el sıkıştı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında bu akşam deplasmanda Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor'a konuk olacak Galatasaray'da heyecanlı saatler yaşanıyor. Bakambu'nun takımdan ayrılması üzerine kadrosuna yeni bir forvet katma kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 31 milyon euroluk golcü ile anlaşmaya vardı.

Bakambu'yu 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Real Betis'e satan Galatasaray, ilk transferini gerçekleştirdi. Aslan, 31 milyon euroluk golcü ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-kırmızılı ekibin, transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Yaz transfer döneminde Zaha, Ziyech ve Sanchez gibi yıldız adları kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer sezonunda da bombayı patlattı.

Sarı-kırmızlı ekip, İngiliz ekibi Fulham forması giyen Carlos Vinicius'a talip oldu. Aslan'ın 28 yaşındaki golcü futbolcu ve İngiliz ekibiyle prensip anlaşmasına vardığı açıklandı. Brezilyalı golcünün kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelmesi ve resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan golcü futbolcu, bu sezon İngiliz ekibinde 16 karşılaşmada görev alırken 3 gole imza attı.

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi için bugüne dek toplamda 31 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız golcü, futbol yaşamı süresince 232 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 85 gol 35 asiste ima attı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım sesleri yükseldi!
Adana Demirspor, Luis Nani ile yolların ayrıldı!
Sakaryaspor, Süper Lig için play-off finalinde rakibine hazırlanıyor!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin günü ve saati belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak mesaisi yaptı!