Sezonun en büyük transferi Beşiktaş'tan: Tamı tamına 148 milyon euroluk topçu geliyor!

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Kara Kartal transfer bombasını patlattı. Kartal, 148 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Pazar akşamı evinde ağırladığı Trabzonspor'u 2-0 mağlup ederek son haftalardaki kötü gidişata son veren Siyah - Beyaz takım, transferde senenin bombasını patlatarak dikkatleri üzerine çekti. 9 Şubat'ta sona erecek transfer döneminin son günlerinde düğmeye basan siyah-beyazlı ekip,148 milyon euroluk dünya yıldızının transferi için geri sayıma başladı.

Ara transfer döneminde Jonas Svensson ve Joe Worrall transferlerini tamamlayan Onana, Bailly ve Rosier ile de yollarını ayıran Kara Kartal, bu kez 148 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaşmayı başardı. Beşiktaş'ın resmi açıklama yapması an meselesi.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yeni golcüsünü Brezilya'da buldu. Kartal, ara transfer döneminin bombasını resmi olarak açıklamak için kolları sıvadı.

Beşiktaş, Brezilya ekibi Sao Paulo forması giyen Kolombiyalı golcü futbolcu James Rodriguez ile ön anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı ekibin, yıldız futbolcu ile 1.5 senelik sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız futbolcu, yaz transfer döneminde Brezilya temsilcisine transfer olurken Sao Paulo'da 14 maçta görev aldı ve takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

32 yaşındaki Kolombiyalı süper yıldız, bugüne dek toplamda 467 karşılaşmada görev alırken, bu karşılaşmalarda 121 gol 150 asiste imza attı. Tecrübeli golcü için için bugüne dek toplamda 148 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Real Madrid, Arsenal'in 45 Milyon Euro'luk Teklifini Reddetti: Arda Güler'e Güven Devam Ediyor
Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
Fenerbahçe'de milyonlarca euro israf edildi!
Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!