SGK'dan sadece emeklilere özel: Binlerce emekli indirimden faydalanacak!

SGK, emeklilere özel büyük bir müjdeyi duyurdu. Yalnızca emeklilerin faydalanabileceği binlerce kişiye yönelik indirimler sunulacak. Emekliler, kendilerine özel tanımlanan indirimlerden yararlanmak için hemen başvuru yapabilecekler. İşte detaylar…

SGK, emekli vatandaşları ilgilendiren açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Emeklilere yönelik duyurularını yapmak için oluşturdukları "emekliler.gov.tr" web sitesini kullanıma açan SGK, site üzerinden emeklilerin özel tanımlanan indirimlerden faydalanabilecekleri dijital kimlik kartlarını oluşturabileceklerini duyurdu.

ERİŞİME AÇILDI

Kurum, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, "Türkiye Yüzyılı" adlı proje kapsamında emektarlarımız için "Emekli Dijital Kimlik Kartı"nın hazır olduğunu duyurarak müjde verdi. Emeklilere sunulan indirimler ve çeşitli fırsatlar, http://emekliler.gov.tr adresi üzerinden erişilebilir durumda.

DİJİTAL KİMLİK KARTI KULLANILACAK

Üzerinde SGK'nın paylaşımı doğrultusunda, emekliler emekliler.gov.tr web sitesi aracılığıyla dijital kimlik kartlarını nasıl oluşturacaklarını detaylı bir şekilde öğrenebilecekler. Bu kartı oluşturduktan sonra emekliler, PDF formatında çıktı alarak dijital kimlik kartlarında bulunan QR kodu kullanarak kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.