Shakira Barbie Filmine Olay Sözler: 'Erkekliği köreltici olduğunu hissettim'

Dünyaca ünlü müzisyen Shakira, kadınları kuvvetli ve bağımsız şekilde göstermesi gerekçesi ile Barbie filmine tepki gösterdi! Bu yaptığı yorumlarla tepki çeken ünlü müzisyen, neden böyle davrandığını açıkladı!

Aldattığı gerekçesiyle 2022 yılında gündeme bomba gibi düşen Shakira, ardından gelen skandallarla adından söz ettirdi.

Eski futbolcu Gerard Pique ile evliliğini hemen sonlandıran Shakira, sessiz kalmadı. Aldatılma konusundaki düşüncelerini şarkılarında ve röportajlarında dile getirdi. 

Geçenlerde kariyerini Pique yüzünden bıraktığını söyleyen Nimi, röportajlarında artık müziğe odaklandığını ve yıllarını feda ettiği için pişmanlık duyduğunu söylemişti.

7 yılın ardından Mart ayında yeni albümüyle sektöre giriş yaptı. Bomba gibi geri dönen Shakira, hem şarkıları hem de müzik videolarıyla konuşulanlar arasındaydı.

Aslında filmde rol alan İngiliz aktör Lucien Laviscount ile aşk yaşadığına dair söylentiler de var. Bir şarkıcının filmi... Her zaman gündemde olan müzik videoları son dönemde hız kazandı.


Son haftalarda adı dergi manşetlerinde sıkça görülüyor. İsim geçtiğimiz günlerde bir çocuk filminden çok daha fazlası olan ve kadın karakterin gücünü ve bağımsızlığını tam anlamıyla gösteren Barbie filmine resmen saldırdı! erkeklik ve bir dereceye kadar katılıyorum. "Evet, çocuklarım kadınlara saygı duymalı ama ben de onların kendilerini güçlü hissetmelerini istiyorum" dedi.

Müzisyen şöyle konuştu: "Erkeklerin erkekler kadar uzun olması ve kadınları yüceltmeleri iyi bir şey çünkü onlar koruma yeteneklerinden yoksun değildir. ve savunun."
"Bence erkeklerin toplumda bir amacı var, kadınların ise başka bir amacı. Konuşmasını şu sözlerle noktaladı: "Birbirimizi tamamlıyoruz ve bu tamamlayıcının boşa gitmemesi lazım."

Yaşadığı ihanete ve daha sonra söylediği sözlere rağmen bu tür cümleleri kuran kişi kısa sürede tepki topladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış