Shakira'nın Eski Eşiyle İlgili Açıklamaları ve Yeni Albümü Gündemde

Shakira, eski eşi Gerard Pique ile ilişkisini değerlendirdi: "Kocamın olmaması iyi oldu, şimdi daha fazla şarkı yazmak istiyorum." Ayrıca, 7 yıl aradan sonra yeni albümü "Las Mujeres Ya No Lloran" yayınlandı.

Shakira, eski eşi Gerard Pique ile ilişkisine dair samimi açıklamalarda bulunarak, kocasının olmamasının kendisini şarkı yazmaya teşvik ettiğini söyledi. Ayrıca, uzun bir aradan sonra yeni albümü "Las Mujeres Ya No Lloran"ı dinleyicilerle buluşturdu. 

Kolombiyalı müzisyen Shakira, eski eşi futbolcu Gerard Pique ile olan ilişkisine dair bazı açıklamalarda bulundu. NTV'nin haberine göre, Shakira Zane Lowe'un programında "Kocamın olmaması bir yandan iyi oldu, beni aşağı çekiyordu" şeklinde ifadeler kullandı. Ayrıca, "Şimdi çalışmak istiyorum. Şarkı yazasım var. Daha önce sahip olmadığım bir dürtü harekete geçti" dedi.

Bekar bir anne olarak çocukları ve kariyeri arasında denge kurmayı "zorlayıcı" bulduğunu belirten Shakira, "Çocuklarım bana muhtaç ve ben bekar bir anneyim. Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok" diye konuştu.

Öte yandan, Shakira 7 yıl aradan sonra "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Artık Ağlamıyor) adını verdiği yeni albümünü 22 Mart'ta dinleyicilerle buluşturdu. Albüm, 16 şarkıdan oluşuyor ve şarkıcının "El Dorado" adlı albümünden sonra yayınladığı ilk albüm oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İtalya'nın Kuzeyinde Şiddetli Yağış Felaketi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Rio Grande do Sul'da Sel Felaketi: Ölü Sayısı 154'e Yükseldi
Ebeveynlerin Akademik Beklentileri ve Cinsiyet Önyargısı: Yeni Araştırma Buluşları
Kim Jong-un Onaylı Yeni Balistik Füze Testi
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Çin'i Barış Görüşmelerine Katılmaya Davet Etti