Shiba Inu geçtiğimiz gün itibariyle düşmeye başladı

Uzun bir süre 0.000008 dolar seviyelerinde takılan SHIB bir anda bir sıfır atarak 0.00001 seviyesine yükselmişti. Bu yükselişini sürdüren Ethereum bazlı token kısa sürede 0.000038 seviyelerine kadar yükseldi.

Mevcut durumda biri ya da birilerinin Shiba Inu’yu pumpladığı düşünüldü. Zaten sonradan birkaç balinanın yüklü miktarda SHIB alarak bu tokeni yükselttiği de ortaya çıktı. Fakat bu yükseliş geçtiğimiz gün son buldu.

Balinaların belli bir seviyede SHIB’ten çıkmasıyla birlikte düşüş de başladı. Geçtiğimiz gün SHIB fiyatı yaklaşık olarak yüzde 25 oranında değer kaybetti. Bu haberi hazırladığımız sırada SHIB 0.000023 dolara kadar gerilemişti. Muhtemelen düşüş bir süre daha devam edecektir.

Sonuçta kripto para piyasasındaki dengeler çok da belli olmuyor. Yani düşecek olan ya da yükselecek olan kripto varlıkları analiz etmek çok da kolay değil.

Her zaman olduğu gibi biz yine uyarımızı yapalım. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sonuçta krpito para piyasasındaki bazı şeyleri kestirmek o kadar da kolay değil. Dolayısıyla herkesin yatırımlarını kendi görüşlerine göre şekillendirmesi çok daha isabetli bir karar olacaktır.

Otomobil fiyatları tekrardan artabilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!
İnternette bu şifreleri kullanıyorsanız geçmiş olsun!
Instagram'dan Bazı İçeriklere Sınırlama Geldi! Paylaşımları Görmek İçin İzin Verilmesi Gerekiyor!