Show TV Herkesi Çileden Çıkardı! Çok Sevilen O Diziye Final Kararı!

Show TV'de gösterilen iddialı dizinin ani bir kararla final yapma kararı alındı. Hızla alınan final kararı, dizinin tutkulu izleyicilerini hayal kırıklığına uğrattı. Yeni yılın başlamasıyla birlikte dizi dünyasında adeta bir yaprak dökümü yaşanıyor. Sadece iki gün içinde final yapma kararı alındı.

Yeni yılın başlamasıyla birlikte dizi dünyasında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son iki günde üç dizi, izleyicilerine veda ederek final yapma kararı aldı.

Dizi sektöründeki bu yaprak dökümü, geçtiğimiz hafta "Dilek Taşı" dizisinin 20 bölüm sonunda ekranlara veda edeceği haberiyle başlamıştı. Daha sonra ise dün, TV8'in "Aşka Düşman" dizisi ve atv'nin "Yıldızlar Bana Uzak" dizisinin de final yapacağı duyuruldu.

Ay Yapım tarafınca Show TV için çekilen ve başrollerini Deniz Baysal ile Devrim Özkan'ın paylaştığı "Ne Gemiler Yaktım" dizisi için final kararı alındı. Pazartesi günleri gösterilen dizi, 8. bölüm sonunda seyircilerine veda edecek.

Televizyon dizilerinde alınan bu final kararları, sektördeki değişim ve evrimi beraberinde getiriyor. Seyircilerin heyecanla beklediği yeni projelerin, ortaya çıkan bu boşluğu nasıl dolduracağı şimdiden büyük bir merak konusu haline geldi. Dizi dünyasındaki gelişmeleri yakından izlemeye devam edeceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

İzleyiciler, Netflix'in en müstehcen dizisi olarak nitelendirilen yapım karşısında şaşkın!
77. Cannes Film Festivali'nde beyazperde sektörü çalışanları eylemi!
Tharsa Antik Kent'te Keşfedilen Mezar: Tarih ve Ritüeller Arasında Bir İz
Bakanlık'tan tarih tutkunlarına müjde: Efsane indirimlerle kültürel bir yolculuk sizi bekliyor
Cem Adrian Zonguldak’ta unutulmaz bir konser verdi!