Sigara içerken uyuyakaldı, çıkan yangında yaşamını yitirdi

Bursa'da bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan 42 yaşındaki İbrahim Yazıcı, elindeki sigarayla uyuyakalınca yangın çıktı. Durumu farkeden komşular itfaiye aradıktan sonra Yazıcı'yı uyandırmaya çalıştı. İbrahim Yazıcı yaşamını yitirdi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir apartmanın zemin katında yalnız yaşayan 42 yaşındaki İbrahim Yazıcı elindeki sigarayla uyuyakalınca yangın çıktı. Durumu farkeden komşular itfaiye aradıktan sonra Yazıcı'yı uyandırmaya çalıştı. İbrahim Yazıcı mahallelinin yardımıyla yaralı bir şekilde dairesinden çıkarıldı fakat kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, önceki akşam saat 21.00 sıralarında Yenice Mahallesi Doktor Halilbey Caddesi’nde meydana geldi. Apartmanın zemin katındaki dairede yalnız yaşayan İbrahim Yazıcı, iddiaya göre elinde sigarayla uyuyakaldı. Bu sırada Yazıcı’nın elinden düşen sigara yatağı tutuşturdu. Alevler önce perdelere sıçradı, ardından da tüm evi sardı.

Daireden dumanlar çıktığını gören komşuları, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi, bir yandan da İbrahim Yazıcı'yı uyandırmaya çalıştı. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Mahallelinin yardımıyla daireden yaralı çıkarılan Yazıcı, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda üçüncü derece yanık oluşan İbrahim Yazıcı, buradan da Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

İbrahim Yazıcı, Bursa Şehir Hastanesi'nde Yanık ünitesinde tedavi gören İbrahim Yazıcı, dün akşam hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"
Karısını Öldüren Şahıs, Samsun'da Polise Teslim Oldu!