Sigaraya art arda zam vuruyor! İki sigara grubuna daha korkutan zam: İşte son fiyatlar!

Son zamanlarda yaşanan fiyat artışlarının ardından, iki sigara markasında daha büyük zamlar yapıldı. Bu artışı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu ve güncel fiyatların ne kadar olduğunu açıkladı.

Sigara fiyatlarındaki artışlar hız kesmeden sürüyor. En son Philip Morris ve JTİ markalarının ardından, BAT ve TT sigara markalarına da yeni fiyat artışları yapıldı. Bu değişiklikler sonucunda, BAT grubundaki sigaraların en düşük fiyatı 67 TL, en yüksek fiyatı ise 89 TL'ye yükseldi.

BAT SİGARA GRUBUNDA FİYAT ARTIŞI

BAT markasına ait sigaralarda gerçekleştirilen son zamlar, tüketiciler tarafından dikkatle izleniyor. Bu artış, BAT sigaralarının fiyatlarının 67 TL ile 89 TL arasında değişmesine yol açtı. Bu durum, sigara kullanıcılarının bütçelerini yeniden değerlendirmelerine neden olabilir.

TT SİGARA GRUBUNA GELEN ZAMLAR

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medyada yaptığı açıklamada, BAT ve JTİ sigara gruplarındaki zamlardan sonra TT sigara grubuna da yeni bir zam yapıldığını duyurdu. Bu artışın ardından TT sigara grubundaki en düşük fiyat 64 TL olarak belirlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.