Sıla bebeğin cenazesi teslim alındı: Küçük bir tabut, büyük bir acı

Tekirdağ’da cinsel istismar ve darp sonucu hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi, aile yakınları tarafından hastane morgundan alınmış bulundu.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddete maruz kaldığı belirtilen 2 yaşındaki Sıla Y., yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. Yoğun bakımda entübe edilen minik Sıla, tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı. Ailesi hastane önünde umutla beklerken, ilaçlara yanıt vermeyen küçük kızın durumu giderek kötüleşti ve yaşam mücadelesi acı bir şekilde sona erdi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, aralarında anne Bakiye Y. ve komşu çocuklarının da bulunduğu 5 kişinin tutuklandığı bildirildi. Minik Sıla’nın cenazesi, Tekirdağ Şehir Hastanesi morgundan gözyaşları içinde ailesi tarafından alındı. Cenaze teslim alınırken bebeğin iki teyzesi büyük bir üzüntüyle ağladı. Sıla Y.'nin cenazesi, Altınova Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Yeni Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Toplumda büyük yankı uyandıran bu acı olayla ilgili soruşturma derinleştiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.