Sıla Doğu'nun Paylaşımı Gündem Oldu: Dilan Polat Detayı Hızla Silindi

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın, tahliye olduktan sonra lüks villasına dönmeyip, kardeşi Sıla Doğu'nun evinde kaldığı yönündeki iddialar geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemindeydi. Ancak Polat, kendi evine döndü.

 

DILAN POLAT'IN TAHLIYESI SONRASI LÜKS VILLASINA DÖNÜŞÜ SOSYAL MEDYADA KONUŞULUYOR

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla aylardır tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde tahliye edildi. Polat, cezaevi kapısına minibüsle getirildiğinde ablası Sıla Doğu ve kızıyla duygusal bir kucaklaşma yaşadı. Bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Tahliyenin ardından sessizliğe gömülen Dilan Polat'ın lüks villasına döndüğü, ablası Sıla Doğu'nun sosyal medya paylaşımıyla öğrenildi. Sıla Doğu, Instagram'da Dilan Polat ile çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğraf, Polat'ın zayıflamış hali ve lüks villasına döndüğü detaylarıyla dikkat çekti. Ancak, paylaşım kısa süre içinde silindi.

Sıla Doğu'nun fotoğrafı silmesinin ardından, Dilan Polat'ın oğluyla olan bir diğer paylaşımı sosyal medya hesabından yayınlandı. Polat'ın cezaevindeki uzun süren sürecin ardından yeniden lüks villasına dönmesi, sosyal medya kullanıcıları tarafından merakla takip ediliyor

MİLAN'LA FOTOĞRAF PAYLAŞTI

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.