Sıla ve İlker Kaleli'den ilan-ı aşk

Uzun süredir aşk yaşadığı konuşulan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu çifti sosyal medyadan aşk pozlarını yayınladılar. İkili, paylaşımlarına yazdığı romantik notlarla da dikkat çekti.

Şarkıcı  Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz sene Hazer Amani ile evlenmişti. Ancak çift, bu yılın başında boşanmıştı. İkilinin boşanma davası sadece 15 dakika sürmüştü.Boşanma sonrası Bodrum'a giden ve koronavirüs pandemisi dönemini orada geçirmeye karar veren Sıla Gençoğlu'nun, gönlünü oyuncu İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddia edilmişti.

HAVUZ BAŞINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Konuyla ilgili sessizliklerini koruyan Sıla ve İlker Kaleli'nin aşkı, önceki gün Bodrum'da ortaya çıkmıştı. Kaleli, Gençoğlu'nun tuttuğu sezonluk villanın bahçesinde telefonla konuşurken görüntülenmişti.

Otelin katındaki sevenleri kendisini görünce, görüntülendiğini fark edip kapı eşiğinde ki sevgilisine "Sıla dışarı çıkma birileri bizi çekiyor" diyerek eve koşarak geçmişti. Çiftin adresleri öğrenildiği için Datça tarafında yeni bir ev tuttukları öğrenilmişti.

AŞKIN İLK KARESİ 

Çıkan bu haberlerin ardından İlker Kaleli ve Sıla'dan beklenen paylaşım geldi. Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etti.

"CANIMIN CANISIN"

Sıla da sevgilisini etiketlediği paylaşımına; "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düştü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı