Silah tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonda pek çok kişi gözaltına alındı

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), çok sayıda silah tacirinin faaliyet gösterdiği büyük bir suç örgütüne operasyon düzenledi.FSB'den yapılan açıklamada, "FSB, gerçek boyutlu maketlerden ve sivil modellerden ateşli silahların...

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), çok sayıda silah tacirinin faaliyet gösterdiği büyük bir suç örgütüne operasyon düzenledi.

FSB'den yapılan açıklamada, "FSB, gerçek boyutlu maketlerden ve sivil modellerden ateşli silahların modernizasyonunu ve farklı bölgelerde satışını organize eden bölgeler arası bir suç örgütünün faaliyetlerine son verdi" dendi.

Örgüt üyelerinin Moskova, Kaluga ve Bryansk bölgelerinde gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, 4 silah imalat ve mühimmat hazırlama atölyesinin ortaya çıkarıldığının da altı çizildi.

Öte yandan FSB, operasyon sonucunda 23 mm kalibreli havacılık silahları, Rus ve yabancı üretimi 56 ateşli silah, yaklaşık 100 ateşli silah parçası, 15 kilogram patlayıcı madde, 10 el bombası, 2 mayın, 10 patlatıcı ve elektrikli fünye, yaklaşık 3.700 mermi ele geçirildiğini de ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Hamas'tan İsrail'e Koşulsuz Ateşkes Talebi: Son Durum Ne?
Türkiye'nin İsrail Kararına ABD'den İlk Yanıt: İlişkilerimizi Zedelemez
Güney Brezilya'da Şiddetli Yağışlar: Baraj Çöktü, 30'dan Fazla Kişi Hayatını Kaybetti
İki yılı kalmıştı: ABD güçleri o ülkede süresiz kalacağını açıkladı
Kenya'da Şiddetli Yağışlar ve Seller: 188 Can Kaybı, 90 Kişi Kayıp