Silahla köpeği öldüren kişi adliyeye sevk edildi

Başakşehir'de kulübede bağlı bir köpeğe silahla ateş eden ve köpeğin ölümüne neden olan A.B.Z., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Başakşehir'de kulübede bağlı bir köpeğe silahla ateş eden ve köpeğin ölümüne neden olan A.B.Z., polis ekipleri tarafından yakalandı. Öte yandan şüphelinin "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma" suçundan arandığı öğrenildi. A.B.Z., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde önceki gün akşam saatlerinde iddiaya göre, A.B.Z., kulübede bağlı köpeğe silahla ateş ettikten sonra sopa fırlattı. Bildirilmesi üzerine polis ekipleri, olay yerine gitti. Çevredeki güvenlik kamera görüntüleri inceleyen polis ekipleri, olayı A.B.Z.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Çalışmalar sonrasında şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan incelemede, şüphelinin olayda kullandığı tabanca ile 3 fişek de ele geçirildi. A.B.Z., "Silah ile Kasten Hayvan Yaralama" ve "Ateşli Silahlara Muhalefet Kanunu" suçlarından adliyeye sevk edildi. Öte yandan şüphelinin "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanma" suçundan arandığı da tespit edildi.

KÖPEK TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kulübede bağlı olarak silahlı saldırıya uğrayan köpek, kaldırıldığı veteriner hekimde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansımıştı. Görüntülerde, şüphelinin kulübede bağlı olan köpeğe silahla ateş ettikten sonra sopa fırlattığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kişilik testi: Hangi nehir öfkenizle nasıl baş ettiğinizi ortaya çıkaracak
Ebeveynlere "mahremiyet" uyarısı: Çocuklarınızı sosyal medyada malzeme etmeyin!
Bu baharat vücudu yeniden doğmuş gibi yapıyor!
Zeytin Ağacı dizisinden müjdeli haber: Sonunda ikinci sezonu geliyor!
Geçmeyen ayna lekelerini anında söküp atan formül!