Silahla yaralamadan sevk edilen zanlı adliye önünde kahkaha attı: Ben öldürdüm!

Samsun’da yanındaki arkadaşı bir kişiyi silahla vurarak yaralayan şahıs, adliyeye sevk edilirken, kan donduran açıklamalar yaptı! "Ben öldürdüm" diyerek kahkaha atan zanlı, görüntüsünü çeken muhabire ise "Az yakışıklı çıkalım ağabey" diyerek istekte bulundu!

Samsun'un İlkadım ilçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde otomobiliyle seyir halinde olan B.T (34)'yi  karnından silahla vuruldu.. Karnından vuran şahıs İ.M, (36) ve arkadaşı S.S. (29) olay yerinden kaçtı. Yaralı B.T. Özel araçla Gazi Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Samsun Polis Merkezi'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İlkadım İlçesi Fatih Mahallesi'nde zanlıyı; olaydan kısa süre sonra işgal amacıyla saklandığı çatı katında yakaladı. Olay sırasında yanında bulunan S.S.'yide Cinayet masası ekipleri  tutukladı.

 Polis tarafından sorgusu tamamlanan ve bugün Samsun Adliyesine sevk edilen zanlı ve arkadaşından olay sözler duyuldu. S.S. adliye önünde fotoğraf çeken muhabire: Güldü ve "Ben öldürdüm" "Biraz yakışıklı çek" dedi. Sözleri dikkat çekti.. Bu sözlerin ardından tutuklanan şahıslar kan donduran sözleri ile akıllara kazındı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor
İstanbul'da 16 Mayıs'ta başlıyor! Tamamen ücretsiz müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu!
İzmir'in önemli ilçelerinde gözlenen nüfus kaybıyla dikkat çekiyor: İşte sebebi