Şimal'den kötü haber: "Tüm aile olarak yıkılmış durumdayız"

Ünlü şarkıcı Şimal, meme kanserini atlattıktan sonra yeniden kötü bir haberle karşımıza çıktı. Sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurduğu mesajda, hastalığın bu sefer beyin zarına metastaz yaptığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Şimal, meme kanserini atlattıktan sonra yeniden zor bir süreçle karşı karşıya kaldı. Sosyal medya üzerinden takipçilerine kötü haberi duyurarak, beyin zarına metastaz yaptığını açıkladı.

Ünlü şarkıcı Şimal, üç yıl önce meme kanseriyle mücadele etmiş ve tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştuğunu duyurmuştu. Ancak, dün sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştığı mesajda tekrar kötü bir haber verdi.

Şimal, "Sevgili dostlar, bu haberi paylaşmakta çok kararsız kaldım ama mesaj kutum dolup taştı. Hepiniz benim sessizliğimden endişelendiniz, haklısınız. Ailem olarak büyük bir yıkım içerisindeyiz. Tam toparlandık derken tekrar... Maalesef bu hastalık yeniden beni yakaladı ve bu sefer beyin zarıma metastaz yaptı. Ancak, erken teşhis ettiğimiz için bir nebze olsun tesellimiz var. Pazartesi günü tedavilere başlayacağız ve onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza dönerim. Her zamanki gibi dualarınızı bekliyorum. Bu süreçte arayan, soran ve bana destek olan herkese teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.