Şimdi biriktirme zamanı! Piyasanın uzman ekonomisti açıkladı: Elindeki altını satmayan kazanacak

Ekonomi dünyasında tanınmış bir isim olan Hatice Kolçak, altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirerek yatırımcıları dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirdi.

Ekonomi dünyasında tanınmış bir isim olan Hatice Kolçak, altın piyasasındaki son gelişmeleri değerlendirerek yatırımcıları dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirdi.

YATIRIM İÇİN DOĞRU ZAMANLAMA ÖNEMLİ

Altın yatırımına yönelenler için kritik bir döneme girildiğini belirten Hatice Kolçak, yatırımın doğru zamanlamayla yapılmasının önemine dikkat çekti. Birikimlerini altına yatırmayı düşünenler için önemli bir dönem olduğunu vurgulayan Kolçak, doğru yatırım kararlarının doğru zamanda verilmesinin gerekliliğini ifade etti.

SABIR VE PSİKOLOJİK DAYANIKLILIK ŞART

Hatice Kolçak, piyasaların dalgalanmasından bahsederek yatırımcılara sabırlı olmalarını tavsiye etti. "Piyasaların durumu böyle, moralimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabırdan ibarettir. Bu işin yüzde 95'i sabır ve güçlü bir psikolojik duruş gerektirir" dedi.

ALTIN PİYASASINDAKİ GÜNCEL DURUM

Altın piyasasının mevcut durumunu değerlendiren Kolçak, yatırımcıları moral bozmadan yollarına devam etmeleri konusunda uyardı. "Piyasaların durumu böyle, moralimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz. Beklemeli ve sabırlı olmalıyız. Yatırımcılık büyük ölçüde psikoloji ve sabır gerektirir; bu işin yüzde 95'i sabır ve güçlü bir psikolojik duruşa bağlıdır" dedi.

Yatırımcılara stratejik alımlar yapmalarını tavsiye eden Kolçak, "Destek seviyelerine oldukça yaklaştık. Şu an toplama, alım ve biriktirme dönemi. Altın piyasasındaki durumu ancak bu şekilde avantajımıza çevirebiliriz" diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.