Şimdi de Sandman dizisi gelecek

Netflix dizi yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Neil Gaiman’ın Sandman isimli çizgi romanı dizi olarak karşımıza çıkacak. İşte Sandman dizisi ile ilgili detaylar.

Dijital yayın sektörünün tartışmasız lideri konumunda yer alan Netflix dizi yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bir süredir pandemi nedeniyle çekimlere ara veren Netflix şu sıralar son gaz çekimleri sürdürüyor. Hatta mevcut diziler haricinde yeni projeler için de düğmeye basılmış durumda.

Malum önümüzdeki dönemde Disney pek çok Marvel dizisiyle gündemi hayli meşgul edecek. Netflix de bu süreçte yeni süper kahraman dizileriyle Disney’e karşılık vermek istiyor.

Netflix’in önümüzdeki dönemde yayınlayacağı süper kahraman dizilerinden birisi de Sandman olacak.

Neil Gaiman tarafından yazılan ve ilk sayısı 1988 yılında çıkan Sandman için tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda. Hatta dizinin çekimleri de önümüzdeki 3 hafta içerisinde başlayacak. Dizinin ilk sezonu 11 bölümden oluşacak ve 10 kitaplık serinin ilk kitabını işleyecek.

Şimdilik dizinin kadrosundaki isimleri yalnızca yapımcılar biliyor. Ayrıca dizinin kaç sezon süreceği de belirsiz. Muhtemelen ilk sezonun performansına göre devam kararı alınacaktır. Sonuçta geride 9 kitap daha bulunuyor. Yani Sandman izleyiciler tarafından beğenilirse Netflix bu diziyi yıllarca devam ettirebilir. Sonuç olarak Sandman’in geleceğine izleyiciler karar verecek diyebiliriz.

Görünen o ki Disney+’ın dijital yayın arenasına girmesi rekabeti daha da kızıştırmış durumda. Umarız Netflix içerik kalitesini de biraz daha arttırır.

Enola Holmes 2 için çalışmalar başladı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Gökbiliminde Yeni Keşif: Kartal Bulutsusu'ndaki Yaratılış Sütunları
Whatsapp'ı açtığınızda şaşırmayın: Tüm cihazlarda yeni tasarıma geçildi!
Call of Duty severlere müjde: Artık daha uygun fiyata oyunun keyfini çıkarabileceksiniz!
Elon Musk, Endonezya'da Starlink uydu internet hizmetini başlatmış bulundu
Google'ın Yeni Yapay Zeka Özelliği: Dolandırıcılık Uyarısı mı, Gizlilik Endişesi mi?