Simeone’den derbi öncesi flaş ifadeleri: "Modric ya da Arda Güler…"

Atletico Madrid'in Teknik Direktörü Diego Simeone, Real Madrid derbisi öncesinde yaptığı açıklamada, Real Madrid’in stratejisinin Arda Güler veya Modric seçiminden etkilenmeyeceğini belirtti.

La Liga'da Pazar günü Real Madrid ile Atletico Madrid arasında heyecanla beklenen bir derbi gerçekleşecek. Derbi öncesinde açıklamalarda bulunan Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Arda Güler hakkında görüşlerini paylaştı. Arjantinli hoca, ezeli rakiplerinin oyun sisteminin Modric veya Arda Güler tercihlerine göre değişmeyeceğini belirtti.

Simeone, derbi öncesi çıkan tartışmalar ve yapılan yorumlarla ilgilenmediğini belirtti ve "Maç hazırlıklarının dışındaki konulara uzak kalıyorum, söylenenlerle ilgilenmiyorum. Derbi atmosferini anlatmak için sahadaki kaliteli oyunculara vurgu yapılmasını anlıyorum, fakat futbolcular ve teknik direktörler olarak yalnız bizi ilgilendiren şey işimize odaklanmak," ifadelerini kullandı.

Simeone, önemli maçlar öncesinde her zaman gergin olduğunu ve bunun da maçların doğası gereği olduğunu söyledi. "Her zaman heyecanlıyım, gerginim, hevesliyim, mutluyum, duygusalım... Maçların bende uyandırdığı tüm bu duygularla doluyum. Atletico Madrid'e geldiğim ilk maç olan Malaga karşılaşmasından beri bu duygular hiç değişmedi," diyerek sözlerine devam etti.

Simeone, her maçın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını dile getirerek, "Her maç benim için on üzerinden on, hiçbir maçta yedilik bir durum söz konusu değil" ifadesini kullandı ve tüm karşılaşmalara aynı ciddiyetle yaklaştığını vurguladı.

"MODRİC YA DA ARDA OYNASA DA…"

Geçen sezon Real Madrid'e karşı elde ettikleri zaferlere atıfta bulunan Simeone, bu sezon için Real Madrid'in sakat oyuncularını ve Atletico Madrid'in stratejilerini şu şekilde yorumladı:

"Rakip, Kroos gibi her teknik direktörün hayran olduğu ve her takımın gereksinim duyacağı kadar önemli bir oyuncuyu kaybetti. Onların, hücum gücünü daha iyi kullanabilmek için orta sahada o sakinliği sağlayacak oyuncuyu aradıklarını düşünüyorum. Biz ise yeni oyuncular getirdik, fakat Modric veya Arda Güler oynasa da onların oyun tarzı pek değişmeyecek."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.