Simpsonlar'dan şaşırtıcı dolar ve kripto para kehaneti

Ünlü Simpsonlar dizisinin yine dikkat çeken bir kehaneti gündemde! Uzun yıllardır izleyicileri şaşırtan ve zaman zaman gerçekleşen kehanetleriyle tanınan dizi, bu sefer dolar ve kripto para piyasalarıyla ilgili önemli tahminlerde bulundu.

Simpsonlar dizisinden gelen bir kehanet, dolar ve kripto para piyasalarında yatırımcılar arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Bu uzun soluklu dizinin daha önce birçok isabetli kehanette bulunmasıyla tanınması, bu kehanetin de ciddiye alınmasına neden oldu. Dizinin bahsi geçen bölümünde, doların değer kaybedeceği ve yerine sanal para sisteminin geçeceği öngörülüyordu. 2026 yılından itibaren doların tüm değerini kaybedeceği ve sanal paranın hakimiyetinin artacağı belirtiliyor.

KRİPTO PARA KEHANETLERİ

Ayrıca, kripto para piyasalarıyla ilgili yapılan tahminler de dikkat çekiciydi. Simpsonlar'ın 2024 yılında en çok artacağını öngördüğü kripto paralar arasında XRP ve ADA bulunuyor. Örneğin, şu anda 0,55 dolar olan XRP'nin 589 dolara yükseleceği tahmin ediliyor. Benzer şekilde, şu an 0,60 dolar olan ADA'nın 36 dolara çıkması bekleniyor.

Bu kehanetler, yatırımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı ve sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu. Simpsonlar'ın geçmişteki kehanetlerinin gerçekleşmesi, bu yeni kehanetlerin de dikkate alınmasına sebep oldu. Yatırımcılar, bu kehanetlerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merakla bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yalı Çapkını biterken, Mert Ramazan Demir adını başka projede duyuracak!
İddiaya göre, Turgut Altınok'un kızı Dışişleri Bakanlığı'na atandı
Maliye, IBAN ile ödeme talep edenlere karşı sıkı denetimler başlattı: Ceza kesilecek!
Şok üzerine şok: Kafeden gelen hesapta beklenmedik ücret!
Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı