Simpsonlar'ın şok eden yeni kehaneti: Herkes evlere kapanacak!

"The Simpsons" dizisinin çarpıcı tahminleri gündeme oturmaya devam ediyor: Ebola virüsünün yayılması ve 2024'te aşırı sıcaklar nedeniyle evlere kapanma gibi kehanetler izleyicileri şaşırtıyor.

Amerikan yapımı olan "The Simpsons" dizisi, hala gündemde olan bir fenomen olarak varlığını sürdürüyor. 1989 yılında başlayan ve 35 sezondur devam eden bu dizi, gelecekte yaşanan olayları şaşırtıcı bir şekilde tahmin etmesiyle tanınıyor.

Dizinin, gerçek hayatta yaşanan birçok olayı önceden işlemesi, izleyicileri hayretler içinde bırakıyor. Donald Trump'ın başkanlığı, Covid-19 pandemisi, Epstein skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi gibi önemli olaylar, dizinin daha önceki bölümlerinde yer almıştı. Ayrıca, denizaltı felaketleri ve Apple Vision gözlüğü gibi teknolojik gelişmeler de dizinin tahmin ettiği konular arasında bulunuyor.

SIMPSONLARIN YENİ KEHANETİ

Simpsonlar dizisinin yeni kehaneti, Ebola virüsünün yayılmasıyla endişe yaratıyor ve izleyicilerin şaşkınlığına neden oluyor. Dizinin geçmişte öngördüğü tahminler arasında, 2024'te aşırı sıcaklar nedeniyle evlere kapanma ve dünya genelinde bir enflasyon krizi yaşanması öne çıkıyor. Ayrıca, ABD ve Çin arasında nükleer savaş ihtimalinin de dile getirildiği bir tahmin bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Zeynep ve Volkan Demirel çiftinden kötü haber
Meteoroloji’den iki bölgeye sağanak uyarısı
Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı