Sims'e rakip olarak geliyordu: Life by You iptal edildi: Peki neden?

Paradox Interactive, The Sims'e rakip olarak tasarladığı Life by You oyununu iptal etme kararı aldı. Şirket, oyunun geliştirme sürecinde ciddi sorunlar yaşandığını ve bu nedenle piyasaya sürülemeyeceğini duyurdu.

Paradox Interactive, The Sims'e rakip olarak tasarladığı Life by You oyununu iptal etme kararı aldı. Şirket, oyunun geliştirme sürecinde ciddi sorunlar yaşandığını ve bu nedenle piyasaya sürülemeyeceğini duyurdu. 2023 yılında duyurulan ve oyunculara gerçek zamanlı simülasyon deneyimi sunma iddiasıyla ön plana çıkan oyun, maalesef hayranlarının beklentilerini karşılayamayacak.

GELİŞTİRME SÜRECİNDEKİ ZORLUKLAR

Paradox'un başkan yardımcısı Mattias Lilja, Life by You oyununun bazı önemli alanlarda eksiklikler taşıdığını vurguladı. Lilja, "Birkaç hafta önce, Life by You oyununu erken erişime sunmayı ertelemeye ve oyunu yeniden değerlendirmeye karar verdik çünkü oyunun bazı kritik alanlarda hala eksik olduğunu hissettik. Zaman uzatımı bir seçenek olsa da, oyunu daha kapsamlı bir bakış açısıyla değerlendirdiğimizde, güvenle piyasaya sürülebilecek bir versiyona ulaşmanın çok uzun ve belirsiz bir süreç olacağını gördük" şeklinde konuştu.

İPTALİN SEBEPLERİ

Lilja, oyunun bazı güçlü yönlerine rağmen, ek süre tanımanın istenilen kaliteye ulaşmak için yeterli olmayacağına karar verdiklerini ifade etti. Oyunun erken erişim lansmanı önce Eylül 2023'e, ardından Mart 2024'e ve daha sonra Haziran'a ertelendi. Son olarak Mayıs ayında belirsiz bir süre için tekrar ertelendi ve şimdi Life by You oyununun resmi olarak iptal edildiği duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.