Şimşek'ten Bahçeli'ye teşekkür mesaJı: "Desteği çok kıymetli"

Özel'in 'Tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını' iddia etmesinin "deli saçması" olduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır," ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iç ve dış gündem konularıyla birlikte ekonomik gelişmeleri de ele aldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını' iddia etmesinin "deli saçması" olduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır," ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalarının arkasından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir," ifadelerini kullandı.

'PROGRAMIMIZA VERDİKLERİ DESTEK ÇOK KIYMETLİ'

Şimşek'in paylaşımı şu şekilde:

"Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir.

Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor."

 

Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir.

Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor.@dbdevletbahceli @MHP_Bilgi https://t.co/BySmh1qspr

— Mehmet Simsek (@memetsimsek) July 23, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.